ЗДРУЖЕНИЕ ЗА МЕДИЦИНСКА ФИЗИКА

И БИОМЕДИЦИНСКИ ИНЖЕНЕРИНГ

    English
 
На почеток
За нас
Вести
За членовите
Настани
Документи и публикации
Фотогалерија
Врски
Контакт

 

 
Меѓународна агенција за атомска енергија
Европска федерација на организации за медицинска физика
Меѓународна организација за медицинска физика
Дирекција за радијациона сигурност
Природно-математички факултет
Институт за јавно здравство
Универзитетска клиника за радиотерапија и онкологија
Факултет за електротехника и информациони технологии
http://alara.vze.com
RECAN Alara Network
Ре Медика - Општа болница
Енциклопедија на медицинска физика со повеќејазичен речник