ЗДРУЖЕНИЕ ЗА МЕДИЦИНСКА ФИЗИКА

И БИОМЕДИЦИНСКИ ИНЖЕНЕРИНГ

    English
 
На почеток
За нас
Вести
За членовите
Настани
Документи и публикации
Фотогалерија
Врски
Контакт

 

 
  • Трета конференција за медицинска физика и биомедицински инженеринг

Скопје, 18 - 19 октомври 2013 година

www.zmfbi.org.mk/conference2013

 
  • Втора конференција за медицинска физика и биомедицински инженеринг

Скопје, 5 - 6 ноември 2010 година

www.zmfbi.org.mk/conference2010

   
  • Прва национална конференција за медицинска физика и биомедицински инженеринг

Скопје, 23 - 24 ноември 2007 година

http://medfiz2007.atspace.org