ЗДРУЖЕНИЕ ЗА МЕДИЦИНСКА ФИЗИКА

И БИОМЕДИЦИНСКИ ИНЖЕНЕРИНГ

    English
 
На почеток
За нас
Вести
За членовите
Настани
Документи и публикации
Фотогалерија
Врски
Контакт

 

 
Адреса на здружението:

Здружение за медицинска физика и биомедицински инженеринг

Универзитетска клиника за радиотерапија и онкологија

Водњанска 17

1000 Скопје

тел: (0)2 3147 838

  
e-mail: medfiz@gmail.com