ЗДРУЖЕНИЕ ЗА МЕДИЦИНСКА ФИЗИКА

И БИОМЕДИЦИНСКИ ИНЖЕНЕРИНГ

    English
 
На почеток
За нас
Вести
За членовите
Настани
Документи и публикации
Фотогалерија
Врски
Контакт

 

 
Прва национална конференција за медицинска физика и биомедицински инженеринг, Скопје, 23-24 ноември 2007
Втора конференција за медицинска физика и биомедицински инженеринг, Скопје, 5-6 ноември 2010