ЗДРУЖЕНИЕ ЗА МЕДИЦИНСКА ФИЗИКА

И БИОМЕДИЦИНСКИ ИНЖЕНЕРИНГ

    English
 
На почеток
За нас
Вести
За членовите
Настани
Документи и публикации
Фотогалерија
Врски
Контакт

 

 

Зборник на трудови од Третата конференција за медицинска физика и биомедицински инженеринг, 18-19 октомври 2013, Скопје

   

Зборник на трудови од Втората конференција за медицинска физика и биомедицински инженеринг, 5-6 ноември 2010, Скопје

   

Зборник на трудови од Првата македонска конференција за медицинска физика и биомедицински инженеринг, 23-24 ноември 2007 година, Скопје

 

   

Статут на Здружението за медицинска физика и биомедицински инженеринг

преземи >